VIDEO

Dodon, pus la punct de un student din RM la MGIMO: „Vorbesc româna şi am învăţat la acelaşi liceu unde studiază copiii dumneavoastră”

Dodon, pus la punct de un student din RM la MGIMO: „Vorbesc româna şi am învăţat la acelaşi liceu unde studiază copiii dumneavoastră”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 19.01.2017 09:48
Un student moldovean de la Institutul de Stat pentru Relaţii Internaţionale de la Moscova, care a participat la întâlnirea cu Igor Dodon, i-a adresat mai multe întrebări incomode.

Iniţial, Dorian Frăsîneanu şi-a cerut scuze că nu vorbeşte coerent limba rusă, la care Dodon i-a propus să vorbească în „moldovenească”. Tânărul s-a arătat deranjat de propunerea acestuia, spunându-i că el vorbeşte româna şi a învăţat la un liceu român.

Mai mult, tânărul a menţionat că a învăţat la acelaşi liceu în care îşi fac studiile şi copiii lui Dodon.

Ulterior, studentul l-a întrebat pe Dodon dacă nu vrea să lupte împotriva corupţiei de la Chişinău: „Sunteţi un preşedinte antiguvernare, nu-i aşa? Campania electorală a fost împotriva guvernării. Nu credeţi că ar fi mai bine să vă ocupaţi de lupta împotriva corupţiei, dar şi de problema politizării tuturor instituţiilor statului?”.

Dodon l-a întrerupt imediat, întrebându-l „cine i-a scris întrebările”.

Discuţia o puteţi urmări de la minutul 1:04:25.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI