„Ştiu că aici tentativele de corupere nu se vor termina. Ştiu că acest regim odios va face tot posibilul pentru a ne discredita, pentru a ne linşa mediatic, pentru a ne slăbi forţa năvalnică, menită să-l scoată cu tot cu rădăcini din calea poporului deşteptat. Ştiu că Plahotniuc şi ciracii săi sunt capabili de orice, inclusiv să ne aresteze sau să ne lichideze fizic.Tot mai multe semnale vin să ne confirme urzelile sale criminale”, a comentat Andrei Năstase.

Totodată, liderul mişcării protestatare subliniază că este mândru de acei orheieni care nu s-au lăsat cumpăraţi de oligarh, ci au preferat să lupte cu greutăţile.

„După ce am reuşit să trezim o ţară întreagă, sugrumată de clanul oligarhic, după ce am reclădit speranţa unei inevitabile schimbări pentru fiecare cetăţean în parte, drum înapoi nu există. Mă simt şi eu mândru, poate mai mândru ca niciodată, alături de orheienii mei demni, care nu s-au lăsat cumpăraţi de trimişii lui Plahotniuc şi au preferat greutăţile fireşti ale vieţii noastre cele de toate zilele luxului şi opulenţei promise de criminali, de torţionarii acestui popor necăjit”, a declarat Andrei Năstase.

Potrivit liderului DA, în pofida provocărilor, membrii Platformei Demnitate şi Adevăr nu vor ceda.

„Noi vom rezista. Pentru că, spre deosebire de el, noi nu avem de pierdut miliardele sale furate, puterea sa efemeră şi uzurpată. Noi avem de pierdut viitorul unei ţări pentru care am decis să ne sacrificăm”, a punctat liderul Platformei DA.