„O primăriţă de la Bilicenii Vechi, reprezentanta Partidului Socialiştilor, tărăgănează autentificarea listelor de subscripţie în favoarea candidatului Andrei Năstase. Doamna afirmă că îi va chema pe toţi 60 de oameni, care au semnat listele şi doar după asta va decide dacă aplică ştampila sau nu”, a explicat Alexandru Slusari.

„La întrebarea noastră dacă exact aceeaşi procedură a urmat în cazul autentificării listelor PD şi PSRM, primăriţa nu a răspuns. Însă, cei din aparatul Primăriei ne-au confirmat că listele acestor partide au fost autentificate de „podrugă” cu o viteză cosmică. Şi aşa cazuri avem în zeci de primării. Mare dezmăţ în ţară”, a continuat reprezentantul Platformei DA.

Preşedintele grupului de iniţiativă spune că va oferi mai multe detalii despre aceste cazuri după finalizarea procesului de colectare a semnăturilor.

„Ceea ce eu am văzut pe teritoriul Republicii Moldova în procesul strângerii semnăturilor - este catastrofă naţională. Plahotniuc face totul posibil de a transforma populaţia rămasă în zombi, care se aibă doar instincte şi sentimentul de frică”, a menţionat Alexandru Slusari.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.