Totodată, aceştia au lansat un apel către ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, prin care îi cer să iniţieze o anchetă în acest caz. 

„Ultimele două, trei săptămâni, ne învinuiesc de o infracţiune sau alta, la televiziunile porno ale lui Plahotniuc. Ne acuză de trafic de fiinţe umane, de prostituţie. Vreau să mă adresez ministrului Alexandru Jizdan să deschidă o anchetă în privinţa angajaţilor poliţiei care strecoară toată informaţia operativă pentru deschide.md”, a declarat Nicolae Ţipovici.

„Pentru prima dată, informaţia precum că aş fi traficant de droguri şi aş controla la nordul Moldovei vânzarea substanţelor narcotice, a apărut în luna mai a acestui an pe site-ul dischide.md. În mod repetat a apărut informaţia că eu în anul 2006 am fost tras la răspundere penală pentru pregătirea sigiliilor contrafăcute, iar prin urmare am fost nevoit să solicit un cazier judiciar unde este indicat foarte clar că nu am fost implicat şi nu am niciun dosar penal”, a adăugat Ruslan Zapletnâi, membru formaţiunii  Partidul Nostru.

De cealaltă parte, Ministerul de Interne neagă acuzaţiile şi spune că instituţia îşi desfăşoară activitatea conform legii.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru o reacţie, iar reprezentanţii portalului de ştiri deschide.md au refuzat să comenteze acuzaţiile.