Andrei Năstase mărturiseşte că se teme că Moldova ar putea rămâne în urma scrutinului prezidenţial cu „aceeaşi clasă politică” şi cu aceiaşi ticăloşi”.

„În aeroportul din New York, mă întreabă Facebook la ce mă gândesc. Mă gândesc la ce va fi cu ţara noastră după 30 octombrie. Şi tare mă tem că va fi la fel ca şi înainte. Cu aceeaşi „clasă politică”. Cu aceiaşi ticăloşi. Mai obraznici sau mai puţin obraznici. Mai sonori sau mai puţin sonori. Autori sau complici ai crimei. Dar ticăloşi. Comozi în fotoliile lor în timp ce Oamenii ieşeau în stradă de sărăcie, de nedreptate, de durere”, a scris liderul Platformei DA pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Năstase îndeamnă moldovenii să nu se lase manipulaţi, să protesteze şi să rateze marea şansă a schimbării.

„Deşteaptă-te, Cetăţene. Nu lăsa ţara pe mâna oricui. De dragul copiilor tăi, deşteaptă-te. Nu te lăsa manipulat şi nici măgulit. Nu e timp de experimente. Să protestăm continuu şi să muncim. Fără protest si muncă nu am fi avut această şansă a schimbării. Să nu o ratăm”, a mai declarat liderul mişcării protestatare.

„Decolez. Cu gândul la ce va fi cu ţara noastră după 30 octombrie. Te îndemn şi pe tine să te gândeşti ce va fi după”, a conchis Andrei Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.