„În ceea ce priveşte atacurile asupra Jurnal TV, Plahotniuc este luat în chingi de ceea ce se întâmplă în SUA, precum şi în Europa, pentru că şi aici se depun eforturi pentru a-l duce pe Plahotniuc într-o bună zi la puşcărie. În perioada cât FMI era la Chişinău, el a trebuit să pună pe hârtie că Shor stă la puşcărie. Adevărul este că Shor a stat pe undeva într-o saună şi s-a distrat în această perioadă. Cum s-a dus FMI, Shor a fost scos de după gratii ca să-l folosească în tot felul de activităţi de ponegrire şi tulburare a tot ce se întâmplă în Republica Moldova”, a declarat Andrei Năstase la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Nu ne sperie, pe mine nu mă sperie. Ar fi a patra tentativă de închidere a Jurnalului. Oamenii au ieşit să susţină Jurnal TV, pentru că fără acest post, ar fi fost întuneric în Republica Moldova”, a adăugat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr.

Precizăm că mai mulţi susţinători ai contoversatului om de afaceri Ilan Shor, cercetat în dosarul jafului de miliarde din sistemul bancar, au protestat ieri în faţa sediului Jurnal TV. Acţiunea a fost calificată de experţi drept un scenariu bine regizat, cu scopul de a sustrage atenţia publică de la implicarea lui Ilan Shor în furtul miliardului.