„Sunt nişte oameni extraordinari, cărora le trebuie politică sau partid ca o buba la ureche, dar s-au implicat, am mers la jertfe şi nelinişte pentru ca oamenii să recapete speranţa într-un altfel de viitor în „statul" în care a cumpăra un om e mai uşor decât a cumpăra o carte. Trădări, spionaj, ameninţări, morţi şi torturi, prin asta trecem acum”, a scris Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Totuşi, Dinu Plîngău accentuează că Platforma DA este o mişcare foarte importantă, iar atâta timp cât va exista măcar un om care va lupta cu regimul va exista şi speranţa că lucrurile vor putea reveni la normal.

„DA, nu este un om sau câţiva oameni, ci este o mişcare care a pornit nişte procese enorm de importante în societatea noastră, şi atâta timp cât există măcar un suflet cu demnitate gata să lupte cu regimul, mişcarea protestatară, speranţa şi bătălia nu este pierduta.

„Zilnic, societatea se curată şi devine mai puternică, iar noi mai uniţi. Trist îmi este ca parcă începem să ne obişnuim cu trădările, cu sărăcia, corupţia şi batjocura, mai ales când mă gândesc la moştenirea pe care o lăsam copiilor şi nepoţilor”, a conchis membrul Platformei DA.