„Obiectivul nostru major este să câştigăm, împreună cu alte forţe politice autentic pro-europene, alegerile prezidenţiale, să spargem sistemul corupt şi anti-democratic, întreţinut de guvernarea actuală şi să iniţiem reabilitarea şi consolidarea instituţiilor statului, pentru ca acestea să servească toţi cetăţenii, aşa cum este prevăzut în Constituţie”, a spus preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate.

„Pierderea acestei oportunităţi va amâna şi mai mult schimbarea spre bine şi va face mai dificil procesul de recuperare a statului”, a mai adăugat fostul ministru al Educaţiei.

Recent, Maia Sandu a semnat un acord cu liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, şi cu preşedintele Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, pentru înaintarea unui candidat comun la prezidenţiale din partea PAS sau PPDA, pe care PLDM îl va susţine necondiţionat.

Maia Sandu a mai spus în interviu că pierderea acestei oportunităţi de a reabilita instituţiile va amâna şi mai mult schimbarea spre bine şi va face mai dificil procesul de recuperare a statului.