Totodată, politicianul consideră că arestările în dosarul fraudelor de la Banca de Economii, făcând referire la cazul Shor, sunt de fapt un spectacol. „Este un joc preelectoral făcut de Plahotniuc. Următorul lucru care se va întâmpla: Plahotniuc de urgenţă va trebui să mai scoată încă o sentinţă în cazul altor oameni de afaceri, iată el acum pune la cale încă o condamnare a lui Viorel Ţopa şi a lui Răzvan Paveliu, cei care l-au deconspirat pe Plahotniuc în viaţa lor, l-au deconspirat pentru crime în atacurile raider, pentru preluarea televiziunii române. O să fie: sentinţe, sentinţe. Toată lumea care se opune lui Plahotniuc o să aibă sentinţă. Oricine în societatea asta, dar absolut oricine, îi calcă interesele lui Plahotniuc, riscă să ajungă condamnat”, a spus Andrei Năstase.
 
În cadrul talk-show-ului, telespectatorii au avut mai multe intervenţii telefonice: „Vă admirăm curajul, vă susţinem şi să ştiţi că toate minciunile şi mizeria de la televiziunile lui Plahotniuc pe noi nu ne afectează. Noi nu îl credem şi foarte multă lume nu îl crede. Vă susţinem, suntem întru totul cu dumneavoastră şi sperăm că o să obţinem victoria”.
 
„Vă doresc să fiţi dârz, să mergeţi înainte, mergeţi pe calea cea dreaptă. Şi vă rog mult, ţineţi calea pe care aţi început-o, carul mare trebuie răsturnat şi aici vorbim de Plahotniuc. Dumneavoastră sunteţi persoana unica în care a mai rămas speranţă ca ţara să fie întoarsă poporului”.

„Domnule Andrei, vă susţinem din inimă o ţară întreagă. Vă dorim succes pe viitor şi vă susţinem”.
 
Prim-vicepreşedintele PD, Vladimir Plahotniuc, vizat în declaraţii, nu a răspuns la telefon pentru a-şi exprima punctul de vedere.