Potrivit agendei, în cadrul şedinţei vor fi discutate subiecte referitoare la nivelul de implementare a Acordului de Asociere cu UE şi a Zonei de Comerţ Liber Aprofundat şi Comprehensiv, precum şi proiectele concrete de cooperare în plan parlamentar şi de sprijin din partea Parlamentului României. Totodată, va fi pusă în discuţie implementarea proiectelor de interconectare energetică între Republica Moldova şi România, perspectivele de dezvoltare pentru mediul de afaceri românesc în Moldova, proiecte legate de domeniul educaţiei şi tineret. 

La finalul şedinţei parlamentarii vor semna Declaraţia celei de-a cincea Reuniuni a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, care va fi urmat de un briefing de presă.

De asemenea, delegaţia Parlamentului României are programate la Chişinău o serie de întrevederi cu Preşedintele Parlamentului Andrian Candu, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur, Ministrul Economiei, Octavian Calmîc, Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Eduard Grama, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc.

Ultima Reuniune a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova a avut loc în iunie 2014, la Bucureşti. 

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.