În cadrul unei întâlniri a Platformei DA cu locuitorii satului Mândreşti, Alexandru Slusari, s-a referit la atacurile instituţiilor de presă controlate de prim-vicepreşedintele PD în adresa liderilor platformei.

„Linşajul mediatic împotriva lui Andrei Năstase durează deja de câteva săptămâni şi mai că nu i-a fost imputat că el a furat miliardul din sistemul bancar. Plahotniuc merge şi mai departe şi va acuza oamenii că ei au furat miliardul. Logica lui e următoarea: cine a furat miliardul, acela îl întoarce. Guvernarea lui Plahotniuc a înregistrat deja un proiect de lege care prevede că, începând cu 2017, toată populaţia, copiii şi nepoţii noştri, urmează să achităm 20-25 de miliarde de lei. Asta e tragedia noastră: o dată am fost furaţi, prin deprecierea leului şi creşterea tarifelor, apoi s-a furat miliardul din sistemul bancar, apoi trebuie să-l întoarcem, apoi prin majorarea amenzilor, etc. Trebuie să-l oprim pe Plahotniuc şi gaşca lui, pentru că el intenţionează să instituie o dictatură feroce în Republica Moldova. Pe toţi cei care s-au deşteptat, care sunt activi îi va determina să plece din ţară sau va băga frică în oameni încât nimeni mai mult să nu ridice nici capul şi să nu protesteze”, a declarat Slusari.

„Plahotniuc să aibă grijă de ţară aşa cum fraţii Năstase au grijă de mama lor. Dacă el nu poate să aibă grijă de ţară, Andrei Năstase o să aibă grijă de ţară exact cum el are grijă de mama sa”, a conchis Alexandru Slusari, referindu-se la campania de defăimare promovată în ultimul timp de instituţiile media controlate de către oligarh, care au folosit-o în acest scop şi pe mama lui Andrei Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.