„Ne-am dori să vină cât mai mulţi cetăţeni. Va fi o consultaţie, un sfat cu poporul - ce facem mai departe, un dialog cu cetăţenii şi reprezentanţii mass-media vizavi de toate insinuările, murdăriile care se toarnă peste Platformă, această acţiune virulentă de denigrare a imaginii preşedintelui Partidului Platforma Demnitate Adevăr Andrei Năstase, dar şi a întregii Platforme. Să dăm o replică tuturor acelor care s-au înregimentat în detaşamentele de denigratori ai lui Plahotniuc, a televiziunilor mogulului pentru a informa cetăţenii că ceea ce se întâmplă de fapt este o mare gogoaşă a acestora, o mare minciună învelită în haina dezinformării,” a declarat secretarul Consiliul Marii Adunări Naţionale, Chiril Moţpan.

Moţpan a mai declarat că în cadrul conferinţei vor fi abordate şi alte subiecte, printre care acţiunile de viitor ale formaţiunii Platformei Demnitate şi Adevăr.

Prim-vicepreşedintele PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc vizat în declaraţiile lui Chiril Moţpan nu a răspuns la telefon pentru a comenta.