Din totalul de 29,4 milioane, 22,8 sunt indicate drept donaţii din partea membrilor de partid, iar 6,5 milioane - donaţii din partea altor persoane fizice, în timp de 70 de mii de lei sunt clasificate la „alte venituri”. Raportul mai arată că aproape trei milioane au fost cheltuite „pentru presă şi materiale promoţionale”. Cea mai considerabilă parte din bugetul partidului - 23,8 milioane de lei - au fost cheltuite în campania electorală.

La mică distanţă se poziţionează Partidul Socialiştilor. Formaţiunea a raportat fonduri de peste 27 de milioane de lei în 2015. Cele mai mari cheltuieli PSRM le-a avut în campania electorală - peste 18 milioane de lei. Alte 6 milioane de lei au mers pentru presă şi materiale promoţionale, iar un milion - pentru întreţinerea sediilor.

Locul trei în topul celor mai bogate partide îl ocupă partidul lui Renato Usatîi. În 2015, Partidul Nostru a cheltuit 19,5 milioane de lei, dintre care aproape 14 milioane pentru campania electorală. Jumătate de milion a fost alocat pentru presă şi materiale promoţionale.

 
La o distanţă mai mare, dar tot în rândul formaţiunilor milionare, se află Partidul Liberal Democrat, care a cheltuit în 2015 aproape 12 milioane de lei. Şapte milioane pentru campanie electorală şi aproape 3 milioane pentru presă şi materiale promoţionale a cheltuit PLDM, în timp ce aproape un milion a mers pentru întreţinerea sediilor.

Milionar este şi Partidul Comuniştilor, care a cheltuit peste 9 milioane de lei în 2015. Aproape toată suma a fost învestită în campania electorală, pentru care s-au alocat 8 milioane de lei.

Topul partidelor milionare se încheie cu Partidul Liberal. Raportul financiar pentru 2015 arată cheltuieli de peste 5 milioane de lei, dintre care, ca şi în cazul PCRM, aproape toată suma a fost direcţionată în campania electorală.

 
Vedeţi pe site-ul Comisiei Electorale Centrale şi rapoartele financiare ale restul partidelor.