„Ieri dimineaţa, la ora 6:00, în locuinţa mea din raionul Străşeni, ne-am trezit cu percheziţii. Acasă era doar soţul, care a fost trezit de mascaţi şi doi ofiţeri de urmărire penală. Aceştia au venit cu o ordonanţă pentru a efectua percheziţii în baza la nişte aberaţii, care-l vizează pe fiul meu, student la facultatea de drept”, a menţionat Elena Panuş.

Vicepreşedintele Partidului Nostru mai spune că aceste acţiuni sunt ilegale şi astfel au fost încălcate toate drepturile. „Au fost nişte percheziţii absolut ilegale. Ţin să menţionez că percheziţiile au fost organizate a doua zi după acţiune de protest de la Judecătoria Râşcani. Eu consider că ne-au fost încălcate toate drepturile. Domiciliul meu a fost violat”, a continuat vicepreşedintele Partidului Nostru.

În context, Elena Panuş a anunţat că ordinul privind efectuarea percheziţiilor a fost eliberat de procurorul Nicu Şendrea, precizând că acesta instrumentează dosarul grupului Petrenco, iar acest fapt denotă legătura dintre percheziţii şi protestul de la Judecătoria Râşcani.