„Am auzit că Mihai Ghimpu caută denumire pentru noua alianţă. Am o propunere…”, a scris deputatul pe o reţea de socializare.

Totodată, Pistrinciuc ia în zeflemea liderul liberal enumerând câteva lucruri la care Ghimpu are numeroase restanţe, printre acestea se regăsesc curăţenia din oraş, reforma justiţiei, dar şi falimentul instituţiilor statului.

 „În loc să-ţi asumi responsabilitatea pentru accidentul din piaţa centrală, pentru mizeria din oraş, pentru falimentul instituţiilor statului, pentru starea justiţiei etc., pentru lipsa cronică a reformelor în domeniile pe care le controlezi... în loc să faci măcar ceva ce îţi cer oamenii, te apuci să închizi televiziuni, să te cobori la atacuri sexiste, să numeşti dezmăţul stabilitate - înseamnă că te-ai desprins de realitate, eşti în delir. Dar tare îţi place cuvântul european... poate alianţa delirului european?”, declară Pistrinciuc.

 

Am auzit ca Mihai Ghimpu cauta denumire pentru noua alianta. Am o propunere. In loc sa-ti asumi responsabilitatea pentru...

Posted by Pistrinciuc Vadim on 12 Februarie 2016