La Ministerul Educaţiei au fost eliberaţi doi viceminiştri. Este vorba de Ion Şişcanu şi Nadejda Cristea. Totodată, viceministrul Cristina Boaghe a fost reconfirmată în funcţie. În locul viceminiştrilor demişi au fost numiţi Vasile Marina şi Elena Cernei.

La Ministerul Tineretului şi Sportului au fost numiţi alţi doi viceminiştri: Pavel Ianeţ şi Florean Ivan. În context, ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că viceministrul Dragoş Hîncu a fost demis.

Viceministrul Mediului Victor Morgoci a fost reconfirmat, iar Inga Bodorogin a fost numită secretat de stat la ministerul respectiv.  La Ministerul Transporturilor au fost reconfirmaţi în funcţii viceminiştrii Sergiu Bucătaru şi Oleg Tofilat.

La Ministerul Construcţiilor au fost reconfirmaţi viceminiştrii Ion Stratulat, Anatol Usatîi şi Anatolie Zolotcov.

Tot astăzi, a fost eliberat din funcţie viceministrul de Externe Tudor Ulianovchi. De asemenea, a fost numit un nou şef la Biroul Relaţii Interetnice. Este vorba de fostul comunist Oleg Babenco. De asemenea, a fost anunţat că directorul Biroului Naţional de Statistică, Lucia Spoială, şi-a dat demisia, iar în loc a fost numit Marin Gospodarenco.