În numele meu, dar şi al colegilor din Platforma Demnitate şi Adevăr, vă mulţumesc celor care aţi semnat cu sutele de mii pentru referendumul de modificare a Constituţiei, chiar dacă regimul oligarhic a deturnat în cele din urmă iniţiativa noastră.

Vă mulţumesc celor care cu zecile de mii aţi participat la acţiunile de protest organizate de Platformă în anul 2016. Vă mulţumesc celor care v-aţi alăturat eforturilor noastre de constituire a unui partid politic Platforma Demnitate şi Adevăr.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi votat candidatul comun al forţelor democratice în alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Cert este că pentru o victorie asupra răului e nevoie de o şi mai bună conjugare a eforturilor celor de acasă şi din afara ţării, ale opoziţiei democratice şi societăţii civile, ale presei independente şi ale instituţiilor comunitare şi de drept. În faţa acestei găşti de bandiţi care ne-a îngenuncheat ţara e nevoie de o rezistenţă populară şi de o mobilizare fără precedent.

Acum însă, în aceste clipe magice de aşteptare a unui an mai bun, vă felicit cordial pe toţi cei de acasă şi din străinătate. Vă rog să fim încrezători că împreună vom reuşi să transformăm Moldova într-o ţară a legii, o ţară prosperă, cu oameni demni, în care să vrei să trăieşti alături de cei dragi! La mulţi ani fericiţi!