„O analiză ce trebuie să ajungă şi la cancelariile străine, mereu preocupate de strategii geopolitice, cancelarii mai mari sau mai mici, mai de aproape sau mai îndepărtate, mai interesate sau mai puţin interesate de ce li se întâmplă câtorva milioane de oameni din Estul Europei. Aceşti oameni sunt zilnic măcinaţi de corupţie, de sărăcie, de minciuna, ura, linşajul şi intoxicarea mediatică venite din partea guvernării mafiote antipopulare”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Ei sunt supuşi unui GENOCID DE TIP NOU, al cărui arhitect şi beneficiar nu e decât un proxenet împuţit de sorginte comunistă, un turnător ereditar al securităţii sovietice, care a capturat o ţară la graniţa de Est a UE şi NATO”, a precizat Andrei Năstase.

Pe lângă acestea preşedintele PPDA s-a arătat indignat faţă de indiferenţa cu care sunt abordate mesajele disperate venite din Republica Moldova.

„Şi dacă e cumva de înţeles pentru cei mai de departe, e de neînţeles cum mai marii de pe Dâmboviţa, cunoscători ai limbii române, se fac că plouă la semnalele disperate venite de peste Prut. Alo, e cineva la Bucureşti? Vin sărbătorile şi anume în vacanţe şi la sărbători criminalul dă tunuri şi îşi realizează planurile mari diabolice”, a opinat liderul Platformei DA.