„Liberali, lăsaţi-vă de canalii, de penali şi de iude. Lăsaţi-vă de cei care, din spatele drapelelor tricolore şi europene, au furat şi mai fură de la cetăţenii acestui stat prin scheme frauduloase realizate la ministerele şi instituţiile pe care le conduc”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Liderul Platformei DA a atenţionat că în fiecare zi ies la iveală tot mai multe ilegalităţi comise de membrii PL. „Ieri aflam despre delapidările din bănci şi complicitatea BNM la furtul miliardului, despre spălătoria mafiei ruseşti urgentată de ghimpi în Parlament, azi aflăm despre actele penale ascunse de la Transporturi, mâine despre cele de la Apărare, poimâine - de la Mediu şi Educaţie”, a adăugat Andrei Năstase.

De asemenea, Andrei Năstase a menţionat: „În timp ce adevăraţii liberali visează Unirea şi Integrarea Europeană, canaliile liberale fac alianţe şi fură împreună cu comuniştii de ieri şi de azi, cu Shor, cu Filat, cu Platon, cu Plahotniuc, distrugând viitorul Republicii Moldova şi al cetăţenilor săi, indiferent de etnie sau confesiune, inclusiv al celor pe care pretind că-i apără de tancurile ruseşti. Şi nu contează cum îşi spun aceştia: români, moldoveni, basarabeni”.

„Liberali, lăsaţi-vă de canalii, de penali şi de iude. Să muncim şi să luptăm împreună pentru un procuror independent, pentru justiţie şi economie funcţionale, pentru condamnarea miniştrilor, deputaţilor, procurorilor şi a judecătorilor infractori cu confiscarea extinsă a averilor lor ilicit dobândite, pentru locuri de muncă bine plătite, pentru pensii decente, pentru o viaţă mai bună aici, acasă”, a punctat liderul Platformei Demnitate şi Adevăr.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.