„Daţi-mi voie să vă felicit călduros, să vă doresc multă sănătate, realizări frumoase şi, bineînţeles, să vă urez tradiţionalul „La mulţi ani!”. Profit de această ocazie pentru a vă mulţumi pentru grija permanentă, pe care o manifestaţi faţă de toţi oamenii, care-şi duc traiul în Republica Moldova, al cărei cetăţean aţi devenit, cu acte în regulă, recent”, se spune în mesajul lui Andrei Năstase.

Liderul PPDA îi mulţumeşte lui Traian Băsescu pentru apelul de mobilizare lansat către cetăţeni în contextul alegerilor prezidenţiale, precum şi pentru mesajul de susţinere a candidatului unic al forţelor antioligarhice.

„Ne aflăm pe ultima sută de metri a campaniei electorale prezidenţiale. Mă bucur şi apreciez faptul că nu sunteţi, ca de obicei, un simplu spectator, că îndemnaţi cetăţenii moldoveni din România, în special, studenţii şi tinerii, să fie activi, să dea dovadă de responsabilitate, să se mobilizeze exemplar pe 13 noiembrie, „ziua cu ghinion a lui Igor Dodon”, şi să voteze pentru candidatul unic al opoziţiei antioligarhice în numele unui viitor prosper, civilizat şi liber al ţării noastre. Vocea puternică şi plină de autoritate a domniei voastre contează.  Sunt sigur că va fi auzită de zeci şi sute de mii de oameni de pe ambele maluri ale Prutului, în Transnistria şi Diaspora.

„În ceasul al doisprezecelea, trebuie să ne organizăm şi să ne apărăm cetatea asediată de corupţie, minciună, laşitate. În ceasul al doisprezecelea, trebuie să stopăm capturarea totală a Republicii Moldova de către o grupare politico-criminală în frunte cu cel pe care, chirurgical, l-aţi radiografiat drept cel mai toxic personaj din spaţiul nostru existenţial. La mulţi ani, Excelenţă!”, conchide Andrei Năstase.

Traian Băsescu împlineşte astăzi 65 de ani. Ieri, fostul preşedinte al României şi soţia sa Maria Băsescu au devenit în mod oficial cetăţeni ai Republicii Moldova, după ce au depus jurământul la Ambasada RM la Bucureşti.