Ion Ştefăniţă a lansat un apel către toţi locuitorii capitalei şi ai suburbiilor să-şi dea votul pentru un candidat incomod sistemului, care va spune lucrurilor pe nume, adică să voteze pentru Maia Sandu.

„Vin cu un îndemn de mobilizare a chişinăuienilor, pentru a ieşi la vot pe 13 noiembrie. Cu toţi trăim zile foarte importante pentru soarta Republicii Moldova, inclusiv, pentru soarta Chişinăului. Toţi rămânem nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în Consiliul Municipal după un an de activitate. Fiecare cetăţean trebuie să treacă de la inacţiune la acţiune şi să dea un vot responsabil pe 13 noiembrie. Nu fac jocul nimănui, nu fac parte nici dintr-un proiect politic. Este un mesaj în primul rând ca cetăţean şi ca (,) consilier neafiliat”, a declarat consilierul municipal.

„Îndemn toţi chişinăuienii pe 13 noiembrie să dea un vot responsabil, susţinând candidatura Maiei Sandu pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Pe 13 noiembrie, trebuie să ne mobilizăm la maximum, să ne manifestăm dreptul de vot. Să votăm responsabil. Trebuie să avem un preşedinte cu coloana vertebrală dreaptă, care să spună lucrurilor pe nume, să fie incomod acestui sistem”, a mai spus Ion Ştefăniţă. 

Totodată, consilierul municipal a menţionat că fiecare cetăţean al Republicii Moldova trebuie să voteze pentru Maia Sandu, pentru că va lansa o adevărată luptă împotriva corupţiei.

„Instituţiile statului sunt în comă. Republica Moldova este guvernată de un grup oligarhic-politic mafiot, care nu permite ca ţara să se dezvolte. De 25 de ani cetăţenii noştri pleacă. Să dăm un vot responsabil, iar pe 14 noiembrie să avem un rezultat aşa cum îl doresc cetăţenii. Să avem un preşedinte incomod pentru acest sistem oligarhic mafiot şi să facem un pas în devirusarea acestui sistem. Am speranţa că Maia Sandu va fi acea locomotivă, acel antivirus, care va curăţi acest sistem de tot ce înseamnă corupţie politică, corupţii pe domenii”, a subliniat Ştefăniţă.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.