„În ultimele 3 zile, Dodon, la fiecare ieşire publică, permanent vorbeşte despre necesitatea păstrării stabilităţii şi a calmului. Noi avem în ţară un coordonator-proxenet, care fiecare dată vorbeşte despre stabilitatea hoţească. Stabilitatea la care visează acest individ este mocirla, unde toţi tac şi un grup îngust fură de la ei”, spune membrul PPDA.

Slusari afirmă că ţara are nevoie implementarea unor reforme întârziate şi profunde, care pot fi efectuate doar de puterea legitimă şi credibilă, dar nu de o persoană cu un antirating de 94%, fiind susţinută de o majoritate parlamentară coruptă şi şantajabilă.

„Bolnavul care moare nu are nevoie de stabilitate. El are nevoie de un tratament radical si rapid. Aşa şi Moldova are acum nevoie de demontarea fundamentală şi rapidă a regimului actual cleptocrat şi implementarea unor reforme întârziate şi profunde, care pot fi efectuate doar de puterea legitimă şi credibilă. Nu de cel, care are antirating de 94% şi este susţinut de o majoritate parlamentară coruptă şi şantajabilă, care nu se bucură nici de 3% de sprijin din partea populaţiei. Jos Plahotniuc! Jos guvernarea actuală!”, a adăugat Slusari.