Barbăroşie mai spune că Maia Sandu şi Andrei Năstase au dat dovadă de verticalitate şi devotament, reuşind să consolideze societatea în jurul unui ideal comun.

„Împreună cu colegii din toată ţara şi colegii PNL România, ne-am alăturat îndemnului de a susţine candidatul unic de dreapta Maia Sandu, susţinut de PAS, PPPDA şi PLDM. Am muncit mult să aducem adevărul în fiecare casă, la fiecare cetăţean, însă maşinăria manipulărilor şi a denigrărilor prin televiziunile private a fost greu de învins. Vin să le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi în special doamnei Maia Sandu şi dlui Andrei Năstase pentru munca depusă, devotamentul şi verticalitatea dumnealor, care au reuşit să ne unească, să ne unească pentru un ideal comun, pentru o Moldovă liberă şi independentă!”, susţine Barbăroşie.

„Noi, cei în jur de 800.000 de cetăţeni deşteptaţi, avem obligaţia morală de a susţine în continuare lupta împotriva corupţiei şi lupta pentru înnoirea clasei politice. Pe 11 decembrie 2016, #maiavemosansa! Susţinut de colegii PNL România, candidez la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor din Parlamentul României. Din Parlamentului României, voi susţine în continuare aspiraţiile democratice ale acestor 800.000 de cetăţeni români şi moldoveni de a trăi într-o ţară mai bună, mai prosperă, mare şi înfloritoare!”, a mai spus Alexandru Barbăroşie.