„Continuaţi să ieşiţi la vot. E cel mai important lucru pe care l-aţi face azi. Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova deja a eşuat organizarea acestor alegeri. Indiferent de rezultatul lor, vor trebui să dea socoteală. Oameni au făcut mii de kilometri. Pentru ce? Ah, nu aţi văzut? Nu ştiaţi? Strângem din umeri? Toţi au văzut, au ştiut, afară de voi? Scuza standard nu va merge”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

„Convingerea mea - asta s-a făcut din rea voinţă, intenţionat, calculat. Pentru a-l favoriza pe Dodon. Deliberat, s-au creat condiţii speciale ca să nu voteze cei, vocea cărora nu se vrea auzită.

Unica şansă - mobilizarea să fie într-atât de înfiorătoare, încât să le zădărnicească ”matematica”. Pentru că ”matematica” lor a ţinut cont în primul rând de absenteismul nostru. De la asta au şi pornit calculele. Iar cu ochii cei mai îngrijoraţi acum este Igor Dodon. El este persoana care stă şi se roagă să încetaţi să ieşiţi la vot. El îşi spune acum: „vă ajunge, opriţi-vă”.El asta vrea de la aceste alegeri. Să NU ieşiţi la vot. Pentru el este excelent aşa cum este”, a adăugat Dumitru Alaiba.