Potrivit lui Ţurcanu, candidatul PSRM la prezidenţiale, Igor Dodon, acţionează teleghidat în această campanie, menţionând că acesta spune orice doar ca să ajungă în funcţia de preşedinte.
 
„Igor Dodon speculează orice iluzie. A promis că va desfiinţa bacalaureatul - speculativ. A căzut cu 30-40% numărul celor care au luat bacalaureatul. Acţionează teleghidat către aceste categorii - el poate spune orice numai să ajungă acolo sus”, a spus comentatorul politic.
 
„Campania a pornit prin teme care o incriminează pe Maia Sandu. Ea este una împotriva tuturor. Ea încearcă să funcţioneze în condiţii vitrege. Cei 38% care au votat pentru Maia Sandu au fost nişte eroi, întrucât această guvernare ar fi trebuit să fie măturată având în vedere prestaţia mafiotică. Dacă la Chişinău se schimbă o guvernare pe alta, cealaltă este prorusească”, a declarat Vlad Ţurcanu.
 
„Maia Sandu este una împotriva tuturor. Şi sistemul (câteva zeci de mii de oameni) - ei au o perspectivă imediată, au o siguranţă a zilei de mâine. Ei rămân grămăjoară în sistem şi aceştia vor vota cu Igor Dodon. Aşa le sugerează sistemul. Dacă ar judeca emotiv, ar vota cu Maia Sandu. Dar vor vota pentru Igor Dodon”, a mai spus fostul consilier.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.