Oamenii l-au numit „hoţ” şi l-au criticat pentru că „se plimbă prin ţară fără ruşine”. Drochienii i-au cerut socoteală şi pentru miliardul furat şi l-au somat să-l întoarcă.

Tot astăzi, pe reţelele de socializare au apărut imagini în care liderul PD a fost huiduit şi la Făleşti.

Amintim că Marian Lupu, candidatul Partidului Democrat la prezidenţiale, a fost criticat şi la o întâlnire cu locuitorii din Ungheni. Întreaga scenă a fost surprinsă de către unul dintre localnici, care a expediat imaginile pe adresa redacţiei. Nu a scăpat de huiduieli nici deputatul PD Constantin Ţuţu, care-l însoţea pe Marian Lupu.

De asemenea, la începutul acestei săptămâni Pavel Filip a fost întâmpinat de mai mulţi locuitori din oraşul Nisporeni cu sloganul „Iată hoţul!”. Ulterior, cetăţenii care manifestau la Consiliul Raional Nisporeni, au început să scandeze „Miliardele înapoi!”, „Hoţii!”, „La puşcărie!”, „Afară bandiţii” şi au suflat în vuvuzele.

Precizăm că Marian Lupu a mai fost luat la rost şi de locuitorii din Step-Soci, raionul Orhei. O femeie i-a adresat mai multe întrebări incomode şi i-a reproşat că ar trebui să-i fie ruşine în ce hal a ajuns Republica Moldova. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Echipa PD a fost huiduită la Hânceşti şi Bălţi.