Funcţia de preşedinte înseamnă... „Pentru mine, funcţia de preşedinte al Republici Moldova înseamnă, în condiţiile unui stat captiv, cu economie, justiţie şi media monopolizate, un mijloc util de remediere a stării deplorabile în care au ajuns cetăţenii ţarii, prin consolidarea acestora în jurul instituţiei prezidenţiale şi a ideii de stat de drept, prin eforturi susţinute de scoatere din captivitate şi a celorlalte instituţii, media, justiţia şi procurorul general fiind de prioritate zero”.

Primul decret pe care îl va semna... „Dacă voi deveni preşedinte al Republicii Moldova, primul decret pe care-l voi semna va fi cu siguranţă unul în interesul întregului popor, poate fi chiar cel cu privire la declanşarea referendumului vizavi de recuperarea miliardelor furate de la hoţi şi complicii lor, nu de la cetăţeni”.

Din echipa lui Andrei Năstase, în calitate de şef al statului, vor face parte... „Oameni integri, profesionişti, curajoşi, de acasă şi din diaspora, care şi-au demonstrat calităţile atât în domeniile lor de activitate, cât şi în lupta cu actualul regim cleptocratic şi regimul comunist care l-a precedat. În mod obligatoriu vor face parte şi specialişti străini de talie europeană şi mondială în materie de reforme în economie, învăţământ, medicină, agricultură, justiţie, dar şi în domeniul combaterii corupţiei, protecţionismului, a crimei organizate, specialişti în domeniul recuperării banilor furaţi de la contribuabilii moldoveni, europeni sau americani”.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.