Întâlnirea cu preşedintele Partidului Liberal a început la ora 10:00, în sala de şedinţe a spitalului. Atunci când au văzut camera de luat vederi, reprezentanţii formaţiunii s-au arătat deranjaţi şi au restricţionat accesul echipei Jurnal TV la întrunire.

Medicii care au fost prezenţi la discursul electoral al candidatului PL la prezidenţiale spun că i-au lăsat pe bolnavi sub supravegherea altor colegi din secţiile cu profil.

Medicii sunt însă contrazişi de pacienţi, care spun că au fost nevoiţi să-i aştepte minute în şir pe holuri. Directorul spitalului spune că nu vede o problemă în situaţia creată. Am încercat să luăm o reacţie de la liderul PL, dar acesta a ignorat echipa Jurnal TV.

Potrivit ofiţerului de presă al Comisiei Electorale Centrale, agitaţia electorală este interzisă în instituţiile de stat în timpul orelor de muncă.

Marţi, Mihai Ghimpu a participat la o altă întrevedere electorală. De această dată, întrunirea a avut loc la Spitalului Clinic nr. 1 din capitală, se arată pe pagina oficială a partidului.