„Actuala putere şi reprezentanţii aşa-zisei opoziţii geopolitice au intrat într-un concubinaj atipic şi nesănătos pentru democraţie în încercarea de a perpetua sistemul mafiotic şi corupt, inclusiv prin mijloace sofisticate de fraudare. Deşi resursele noastre au fost destul de limitate, doar datorită efortului dumneavoastră patriotic, angajamentului civic, dragostei de ţară şi de viitorul copiilor noştri a fost posibilă deturnarea unui scenariu odios şi menţinerea în cursă a candidatului unic antioligarhic”, a declarat Andrei Năstase.

„Mobilizarea exemplară a diasporei noastre, sacrificiul familiilor aflate în străinătate, au contribuit decisiv la obţinerea unui rezultat dătător de speranţe, în pofida subversivei organizări de către regim a scrutinului în afara ţării”, a adăugat liderul Platformei DA.

În aceste condiţii, Andrei Năstase a menţionat că în campania turului II este nevoie de o mobilizare a cetăţenilor şi mai intensă. „Suntem datori să continuăm cu o şi mai mare intensitate această campanie electorală, pentru a obţine scoaterea din captivitate a instituţiei prezidenţiale, iar apoi şi a întregii ţări, deziderat fundamental al Platformei Demnitate şi Adevăr”, a subliniat preşedintele PPDA.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.