„Votul masiv arată că oamneii vor schimbare. Le mulţumesc femeilor care au ieşit în număr atât de mare la vot, sunt onorată că au răspuns la apelul meu şi nu doar. Vreau să mulţumesc diasporei, pentru că ei au depus un efort mult mai mare pentru a-şi exprima votul. Tinerii au participat mai puţin, dar acest lucru s-a întâmplat inclusiv din cauza impedimentelor care le-au fost create şi vom face tot posibilul ca pe viitor să nu mai existe astfel de impedimente”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unui briefing.

Totodată, preşedinta PAS a ţinut să mulţumească echipei sale şi celor care au susţinut-o la alegeri. „O astfel de campanie ca aceasta RM n-a mai văzut, una bazată pe onestitate, transparenţă şi respect mult faţă de cetăţeni”, a menţionat candidatul unic al forţelor antioligarhice.

„Am făcut un prim pas către o viaţă demnă. Am demonstrat că putem face lucruri mari şi cu resurse mici. Trebuie să facem astfel încât oamenii oneşti să se simtă bine la ei acasă, în Republica Moldova. Vă mulţumesc şi vă aştept în turul doi”, a conchis Maia Sandu.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.