„Am votat pentru ca la conducerea Republicii Moldova să vină oameni oneşti şi corecţi, care să ne reprezinte pe noi, oamenii, care vrem să trăim o viaţă cu demnitate aici, în Republica Moldova. Vreau să le spun cetăţenilor Republicii Moldova să nu le fie frică, să vină astăzi la vot şi împreună să facem ordine în ţară. Aceste alegeri sunt extrem de importante. Noi am demonstrat că oamenii simpli, cu puţine resurse, dar cu bun-simţ şi intenţie bună pot să facă diferenţa. Haideţi să facem un pas şi să mergem la vot pentru a demonstra corupţilor şi hoţilor că noi suntem mai puternici. Noi suntem mai mulţi şi vom reuşi”, a declarat Maia Sandu.

În acest context, Maia Sandu a menţionat că viitorul preşedinte trebuie să fie onest, care să reprezinte cetăţenii: „Viitorul preşedinte trebuie să fie onest, corect, care să ne reprezinte pe noi, care să promoveze interesele oamenilor care muncesc cinstit, oamenilor care vor să trăiască în Republica Moldova. Un preşedinte care să ne unească pe toţi, să nu ne divizeze, să nu sperie că ne va alunga din această ţară. Un preşedinte care vrea ca această ţară să prospere şi în care toţi oamenii au să prospere”.

Maia Sandu a îndemnat oamenii să iasă la vot: „Este foarte important să mergeţi la vot şi să votaţi. Nimeni nu poate să ia o decizie mai importantă decât ei. Dacă o să meargă la vot, atunci o să aibă dreptul să ceară socoteală de la preşedintele ţării”.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.