Omul de afaceri subliniază că anume acum moldovenii au şansa unică, în cei 25 de ani de independenţă, de a alege, cu adevărat, un preşedinte care va uita de orgolii şi beneficii personale şi care va lupta pentru popor.

„Întotdeauna dorim o schimbare. O dorim de 25 de ani şi acum e o şansă unică să o avem prin intermediul oamenilor noi, cu viziuni noi asupra Republicii Moldova şi asta a fost motivul care m-a făcut să merg câteva mii de kilometri şi să ajung astăzi acasă. Sunt două tipuri de politicieni. Unii care vin în politică pentru a face ceva şi unii care vin pentru a face ceva pentru ei. Noi am avut, preponderent, doar politicienii care au vrut beneficii materiale, orgolii, putere. Cred că acum avem o şansă de a avea un preşedinte care ar face ceva pentru noi, pentru ţară. Doresc un preşedinte onest, cinstit şi profesionist”, a spus Ion Sturza după ieşirea din secţia de votare.

Anterior, Sturza a declarat că va veni la Chişinău pentru a vota şi a îndemnat oamenii să se mobilizeze pentru a scăpa ţara de hoţi.

„Scoatem din casă familiile, părinţii, prietenii şi vecinii. Pe toţi care pot şi care nu pot! E singura noastră şansă de a scăpa de hoţi şi de a avea un preşedinte care va aduce schimbarea!”, a mai scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.