Consilierul municipal şi expertul politic a făcut declaraţiile în cadrul campaniei de susţinere a Maiei Sandu la funcţia de Preşedinte, la care s-au alăturat, astăzi, mai multe personalităţi notorii din ţară.

„În februarie 2015, am participat la lansarea Platformei Demnitate şi Adevăr. Am participat la acţiunile de protest şi acum, în ziua de 30 octombrie, aceste acţiuni de protest trebuie să aibă o continuitate logică. Haideţi să ieşi la votare. Să o votăm pe Maia Sandu care îi reprezintă pe cei care au protestat împotriva regimului corupt, care au protestat împotriva statului captiv”, a declarat Oazu Nantoi.

„Timp de un sfert de secol, moldovenii au practicat masochismul politic, căutând răul cel mai mic. Astăzi, alegerea este foarte simplă. Doamna Maia Sandu nu este răul cel mai mic. Este singurul candidat, în care putem avea încredere. Eu cred în Maia Sandu şi vă chem la răzbunarea paşnică, constituţională. Haideţi să ieşim la vot, să demonstrăm că nu suntem o turmă care poate fi manipulată, ci suntem cetăţenii acestei ţări, cu demnitate, care caută adevăr”, a conchis Oazu Nantoi.

Precizăm că, anterior, fostul vicepreşedinte al PPEM i-a cerut lui Iurie Leancă să se retragă din cursa electorală şi i-a îndemnat pe toţi colegii de partid să se implice în campania electorală pentru a o susţine pe Maia Sandu.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.