VIDEO

Îmbrânceli la o întâlnire electorală de la Ungheni: Mai mulţi oameni prezenţi la discuţiile cu Ghimpu, scoşi cu forţa din sală

Îmbrânceli la o întâlnire electorală de la Ungheni: Mai mulţi oameni prezenţi la discuţiile cu Ghimpu, scoşi cu forţa din sală
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 24.10.2016 17:45
Îmbrânceli la o întâlnire electorală de la Ungheni a candidatului Partidului Liberal la prezidenţiale, Mihai Ghimpu. Câţiva locuitori spun că au fost împinşi violent din sală de către organizatorii întrunirii. Şi asta după ce i-ar fi reproşat lui Ghimpu că ar fi obligat mai mulţi pădurari şi angajaţi de la CFM să vină la discuţii. 

Din imaginile trimise pe adresa redacţiei se vede cum câţiva oameni revoltaţi sunt scoşi cu forţa din sală.

Unii participanţi la întâlnire afirmă că spiritele s-au încins după ce ei i-ar fi cerut explicaţii lui Mihai Ghimpu în privinţa mai multor pădurari şi angajaţi ai Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, care ar fi fost constrânşi să vină la întâlnire.

Solicitat de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al PL, Ionel Puşcaş, a refuzat să comenteze incidentul. Directorul Agenţiei „Moldsilva”, Ion Cebanu, şi cel al întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală, ambii propuşi în funcţie de Partidului Liberal, nu au răspuns la telefon. 

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP