VIDEO

Ghimpu, scos din sărite după ce a fost luat la întrebări despre jaful din sistemul bancar; „Îl susţii pe acel care a furat miliardul”

Ghimpu, scos din sărite după ce a fost luat la întrebări despre jaful din sistemul bancar; „Îl susţii pe acel care a furat miliardul”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 23.10.2016 07:05
Candidatul PL la alegerile prezidenţiale, Mihai Ghimpu, a fost huiduit la o întâlnire electorală cu locuitorii oraşului Ialoveni. De această dată, Ghimpu a făcut o criză de nervi în faţa celor prezenţi în sală şi s-a arătat deranjat de întrebările despre frauda bancară. Pus la zid de întrebările locuitorii oraşului Ialoveni, candidatul PL pentru funcţia de preşedinte a solicitat ca să fie chemată poliţia.
 
Oamenii l-au criticat şi i-au reproşat că făcut alianţă cu cei care au participat la jafului secolului. Totodată, localnicii l-au învinuit pe Ghimpu că „îl susţine pe acel care a furat miliardul”.
 
Amintim că candidatul PL pentru funcţia de preşedinte, Mihai Ghimpu, a fost huiduit şi la o întâlnire cu studenţii Colegiului Financiar-Bancar din capitală. După ce s-a lăudat minute în şir, un tânăr din sală l-a întrebat ce a făcut cât a fost la guvernare, iar Ghimpu s-a supărat şi a ieşit.
 
Chiar în prima zi de campanie electorală, mai mulţi locuitori ai oraşului Ungheni au organizat un flashmob împotriva candidatului PL pentru prezidenţiale şi l-au fluierat.Ştiri similare

Ştiri NON-STOP