„Plahotniuc este cel mai detestat om din Moldova - oamenii ştiu asta şi el ştie asta. Probabil, trăieşte o dramă personală în legătură cu acest lucru, însă nu-l voi compătimi. Criminalii trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut. Lui Plahotniuc îi este frică de faptul că cele trei partide au desemnat un candidat comun. Încercarea lui disperată de a mă compromite, prin împroşcare cu propria mizerie, arată doar laşitate şi frică”, a declarat candidatul comun.

„Ştiind că murdăreşte orice atinge, el vine cu ideea că m-ar sprijini în turul II. Crede că aşa îi va creşte şansele lui Dodon să câştige alegerile. Dodon, care i-a demonstrat loialitate de-a lungul timpului, va fi un măscărici, care îi va face jocul”, a adăugat Maia Sandu.

Liderul PAS mai spune că Plahotniuc este un mafiot ordinar, locul căruia este la puşcărie: „Doar că oamenii sunt mai deştepţi decât îi crede el şi vor şti să aleagă corect. Plahotniuc este doar un mafiot ordinar, care încearcă să o facă pe sofisticatul. Nimic mai mult. Şi locul lui este la puşcărie, nu la conducerea ţării”.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.