„E şi firesc să nu se retragă! Holdingul nu-i permite... Iurie, dragul nostru simplu prim-ministru, meriţi tot dispreţul. Mai ai puţin timp să te reabilitezi, tu şi „colegii” tăi, „simpli diplomaţi”, a comentat omul de afaceri.

Reacţia lui Ion Sturza vine după ce Iurie Leancă a refuzat să se conformeze îndemnului făcut public de către liderul Partidului Popular European, Joseph Daul, care i-a cerut lui Leancă să se retragă din cursa prezidenţială şi să-şi anunţe sprijinul pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice, Maia Sandu. Mai mult, liderul PPE l-a criticat pe Iurie Leancă că nu a participat la discuţiile privind desemnarea candidatului unic, aşa cum a promis, în luna mai, delegaţiei Partidului Popular European. 
 
„Continui cursa pentru Preşedinţia Moldovei. Cu optimism, merg mai departe, indiferent de părerile unor politicieni care, în trecut, au mai avut alegeri nefericite, investind încredere în lideri din Moldova, care au dovedit că nu au meritat acest lucru”, a fost răspunsul lui Leancă.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.