„Decizia pe care a luat-o PPDA este una gândită, trecută prin prisma interesului naţional, al interesului fiecăruia dintre noi. Doar aşa putem să-l învingem pe candidatul lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui eveniment organizat la Mândreşti, satul său natal.

Update 12:30 // „Am decis cu Platforma Demnitate şi Adevăr ca în acest scrutin este mai bine pentru ţară, mai bine pentru copiii noştri ca alături de noi să fie un partener de încredere. Acest partener este PAS. Este format din oameni ca şi noi. Nimeni nu ne-a influenţat această decizie, niciun interes ascuns, doar interesul ţării, dragostea de ţară. Era absolut firesc să luăm această decizie”, a adăugat liderul PPDA.

„Multă lume a aşteptat ca acel candidat să fiu. Ştiu acest lucru şi vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi. Am strâns mâinile a zeci de oameni. Am văzut realitatea cu ochii mei, nu la televizor. Eu ştiu ce e de făcut în ţară”, a menţionat liderul PPDA.

Update 12:35 // „Este cunoscut că în turul doi se vede Dodon, nu ştim din care buzunar. Până la Dodon trebuie să nu admitem să ajungă Lupu şi să ne sperie cu tancurile ruseşti”, a adăugat Andrei Năstase.

Update 12:40 // „Venim din acelaşi bazin electoral, toţi vrem binele ţării, vrem ca o parte din cei plecaţi să se întoarcă. Acel milion de oameni înseamnă jumătate din populaţia activă care ar fi contribuit la bugetul de stat, dar ei azi contribuie la menţinerea bugetelor străine, iar remitenţele sunt folosite pentru a întreţine acest regim criminal”, continuă liderul PPDA.

„Să-i transmite acestui criminal că nu are banii de pe lume cât costă un mândreştean de-al meu. Banii de pe lume nu-i are. Să adune toţi banii furaţi de el nu reuşeşte să vă înduplece.  Până nu-l duc la puşcărie nu scapă acest cretin şi acest criminal. Nu contează de pe ce post voi face acest lucru, dar împreună cu toţi îl vom face să plătească pentru toate crimele sale”, a adăugat liderul PPDA.

„Parlamentul azi îl reprezintă pe el, nu poporul. Azi controlează un Parlament prin corupere, prin mizeria pe care o emană. De aceea avem obligaţia ca după ce câştigăm prezidenţialele, să ne eliberăm de acest criminal”, a spus Andrei Năstase.