Pacienţii susţin că întrunirea angajaţilor Centrului Medicilor de Familie cu liderul PL a început la ora 11:30, în sala de şedinţe a instituţiei. Unii dintre ei şi-au exprimat nemulţumirea că au fost nevoiţi să-i aştepte pe doctori pe holuri.

Angajaţii instituţiei medicale s-au arătat deranjaţi de camera de luat vederi şi au restricţionat accesul echipei Jurnal TV la întrunire. După întrevederea cu Mihai Ghimpu, medicii au declarat că au ascultat discursul electoral al candidatului PL la prezidenţiale în pauza de prânz, iar unii susţin că au venit la întrunire din timpul liber.

Liderul PL a declarat că a făcut agitaţie electorală în pauza de prânz.

Am încercat să vorbim şi cu administraţia Centrului Medicilor de Familie nr. 10, însă nici şefa instituţiei, Dorina Tizu, şi nici directorul adjunct, Vasile Pociumban, nu au fost de găsit pentru comentarii.

Amintim că, săptămâna trecută, candidatul PL la prezidenţiale a participat la întrevederi electorale şi cu angajaţii Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” şi ai Spitalului nr. 1 din capitală tot în timpul orelor de serviciu. Potrivit ofiţerului de presă al CEC, un concurent electoral care îşi face campanie într-o instituţie de stat în timpul programului de muncă al angajaţilor încalcă legea.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.