„Astăzi s-au întâmplat două lucruri: poporul a demonstrat că poate să se unească şi hunta a demonstrat că nu poate să strângă o mie de oameni necăjiţi, cum au făcut data trecută”, a menţionat membrul Platformei DA Vasile Năstase.

„Poporul a demonstrat că această guvernare este  ilegală. Aceste imagini trebuie să înconjoare lumea. Aceşti oameni s-au adunat nu să protesteze împotriva unui vector, dar împotriva unei guvernări care ne-a furat ţara. Noi ne vrem ţara înapoi, noi singuri face acest lucru când vom avem anticipate şi vom alege o guvernare curată”, a adăugat Vasile Năstase.  

„Poliţia trebuie să demonstreze că este cu, deoarece în caz contrar, noi o vom concedia.  Bolfoşii de ieri care au spus că poporul s-a adunat cu gloata trebuie să ştie că ei sunt o gloată. Voi propune ca societatea civilă, partidele extraparlamentare şi cetăţenii să constituim un consiliu de salvare naţională şi să le pune un ultimatum: să plece. Ambasadorii, partenerii de dezvoltare acesta este poporul măreţ care vrea un singur lucru: alegeri anticipate”, mai spus membrul Platformei DA.