Vă prezentăm textul integral al mesajului:
 

➊ La Moscova, unde Plahotniuc e săptămânal cu avionul lui privat, el prezintă protestele ca fiind conduse de proeuropenii şi antiruşii din Platforma DA.

➋ La Bucureşti, unde Plahotniuc e săptămânal cu avionul lui privat, el prezintă protestele ca fiind conduse de proruşii şi antieuropenii din Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru.

➌ Şi pe unii, şi pe alţii, el îi roagă să „salveze Moldova”. Adică, să-l salveze pe el. Oare cât crede Plahotniuc (deţinător de cetăţenii rusă şi română) că va dura această „razvodkă odesită”? Cât crede el că poate trăi o minciună gogonată?

➍ Multă lume în Occident şi, în special, în România, e îngrijorată de propaganda televiziunilor ruseşti din Republica Moldova. Să nu cunoască ei oare că peste 90% din această retransmisie e asigurată de canalele lui Plahotniuc? Oare să nu înţeleagă ei că „pericolul rus” e invocat de Plahotniuc ca poliţa lui de asigurare în faţa Occidentului?

➎ Oare a auzit cineva din ei ca mulţimea de protestatari să scandeze ceva pro sau contra UE, SUA, României sau Rusiei? Că asta ar trebui să se întâmple conform „teoriilor lor conspirative”. Nu, ei scandează „Jos Plahotniuc!”

➏ Oare partea presei străine, şi în special a celei române, care vehiculează cu „majoritatea parlamentară proeuropeană” în Republica Moldova, să nu cunoască că această „majoritatea” e formată în jurul Partidului Democrat (Plahotniuc, Filip, Lupu, Candu) - UNICUL partid din Moldova cu Acord de cooperare cu partidul lui Putin „Edinaia Rosia”?

➐ Ultimii ani comunitatea internaţională a fost zguduită de spălarea a peste 20 de miliarde de dolari ai banilor mafiei Kremlinului prin Rep. Moldova, cu ajutorul sistemului judiciar, Procuraturii, CNA-ului şi Băncii Naţionale din Moldova. Aceleaşi instituţii au fost ulterior folosite la jaful secolului (furtul miliardului din Rezervele Valutare ale Statului, constituite inclusiv prin contribuţiile UE şi SUA). Oare să nu se cunoască că toate aceste instituţii ale statului se află sub controlul EXCLUSIV al Partidului Democrat (i.e. ale lui Plahotniuc UNIPERSONAL)?

➑ Datele de mai sus sunt disponibile în Internet, care e accesibil şi jurnaliştilor din afara Moldovei. Inclusiv celor din România, care preiau reportajele de la Publika, idee neavând că Publika (ca şi multe alte televiziuni din Rep. Moldova) îl are drept PROPRIETAR UNIC pe Vladimir Plahotniuc, înregistrat oficial. Şi asta de asemenea e informaţie accesibilă la o SIMPLĂ căutare Google.

➒ „Majoritatea proeuropeană” a devenit posibilă numai prin alipirea la ea a peste 2/3 din fracţiunea comunistă - o grupare AGRESIV anti-europeană. Trebuie să ai mult tupeu ca să denumeşti gaşca plohotniukistă drept una „proeuropeană”. Trebuie să nu vrei să deschizi ochii.

➓ O parte a politicului român acum se capitalizează (în cel mai monetar sens), primind bani din miliardele furate de Plahotniuc în Rep. Moldova, pentru serviciile de PR, acordate atât în interiorul României, cât şi în structurile UE şi SUA. Traian Băsescu: „Ştiu cine a mâncat din mâna lui Plahotniuc din România şi cine mănâncă şi acum. Încetaţi cu susţinerea lui Plahotniuc în România.”

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.