„Vreau să fac un apel către partenerii de dezvoltare ai RM să nu dea niciun bănuţ  acestei guvernări, noi vom rezista. Domnilor ambasadori, nu daţi niciun ban pentru Plahotniuc şi clica sa. Noi vom rezista, noi vom schimba această clică criminală şi atunci vom găsi bani şi pentru pensii, şi pentru îndemnizaţii, vom colabora cu ţările lumii, vom lua înapoi banii de la oligarhi pe care i-au fost furat începând cu anul 2009”, a declarat Vasile Năstase.

„Oligarhia criminală a unit stânga şi dreapta. Noi, care avem viziuni diferite, ne vom bate împreună la anticipate, pentru că doar poporul este suveran şi el trebuie să decidă, nimeni nu ne poate dezbina. Acum toţi trebuie să fim uniţi, toţi trebuie să dăm jos acest Guvern şi Parlament ilegitim. Legitim în această ţară este doar poporul Republicii Moldova”, a declarat Năstase.

„Vreau să le amintesc bandiţilor lui Plahotniuc de la Ministerul Justiţiei că mâine expiră o lună de la depunerea cererii de înregistrare a Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, pentru că este o alternativă populară care a fost votată în PMAN”, a subliniat Năstase, motivând cetăţenii să fie solidari, deoarece poporul este forţa şi demnitatea acestei ţări.

„Ei nu acceptă anticipatele, noi îi vom obliga să le accepte, pentru că noi suntem poporul”, declarat în faţa mulţimii membrul Platformei DA.