„Dragi tineri, gândiţi-vă foarte bine! Fiţi alături de noi! Fac un apel către voi. Ştiu că sunteţi dezamăgiţi după aprilie 2009, dar n-o să se facă dreptate dacă o să staţi acasă şi o să vă lăsaţi părinţii să vă ceară dreptatea în stradă, în timp ce voi o să daţi like pe Facebook. Sunteţi băieţi mari, veniţi în Piaţă şi cereţi-vă ţara şi libertatea înapoi!”, a spus interpretul.

Cătălin Josan a mai spus că artiştii sunt alături de protestatari şi chiar a transmis un mesaj de susţinere din partea marelui artist Ştefan Petrache.

„Suntem uniţi, suntem împreună, suntem puternici, curajoşi şi nicio intimidare n-o să ne oprească din drumul nostru. Să ştiţi că artiştii sunt cu noi. Am fost sunat de un mare artist, un suflet adevărat, care mi-a spus că nu poate să fie fizic alături de noi, dar este cu inima alături de poporul lui. Este vorba despre Ştefan Petrache”, a spus Cătălin.

„Am un mesaj pentru şeful lor, pentru „marele pitic”. El crede că a câştigat? Da dacă noi de mâine nu mai lucrăm şi venim numai aici pentru că ne-am săturat să lucrăm pentru trei lei, pe care li-i dăm tot lor în buzunare? De ajuns să lucrăm pentru mafioţi!”, a mai spus Cătălin Josan.