„Familia mea este intimidată. E timpul să ştiţi şi voi. 

De aproape un an, membrii familiei mele, inclusiv eu, am protestat vehement împotriva regimului corupt de guvernare din Republica Moldova, în frunte cu oligarhul Vladimir Plahotniuc. La scurt timp de la implicarea noastră, au început intimidările în adresa părinţilor mei, a surorii mele - Ruxanda - şi, mai nou, a mea personal. Toate astea, pentru că NU AM TĂCUT! 

Au greşit destinaţia. Noi nu cedăm pentru că, şi morţi, istoria nu ne-ar ierta. Iar indiferenţa este şi ea cedare. #EuNuTac! Eu şi membrii familiei mele nu mai avem încotro, moral, fizic, pentru că, odată instaurată dictatura lui Plahotniuc, este sfârşitul unui număr mare de oameni care nu au făcut decât să lupte paşnic dar ferm împotriva corupţiei, pentru VOI, inclusiv ăştia care staţi comod acasă. Dacă nu ne ridicăm ACUM, adevăratul calvar abia începe.

Fac apel la cetăţenii Republicii Moldova: 
SALVAŢI-VĂ! SALVAŢI-NE!... CAPUL SUS ŞI HAI ÎN STRADĂ!!

Nu mai avem, dpdv legal, nici o altă soluţie de înlăturare a regimului criminal al lui Plahiş, decât să ieşim ODATĂ, TOŢI, în STRADĂ. Şi nu mă mai interesează că eşti Pro-X sau Pro-Y. Acum se dă lupta ANTI-DICTATURĂ! #NuPlaha!

Scepticismul ne omoară - în sens direct. Nu vreau să mai aud justificări. Nu mă interesează în cine ai sau nu ai încredere. Mă interesează dacă te laşi înghenuncheat. Ai capul tău pe umeri. Nu mai aştepta să fii dădăcit. Vrei să protestezi - protestează cum vrei, unde vrei, cu cine vrei, cât vrei, dar protestează. Suntem exact la marginea prăpastiei. Nu te lăsa îngenunchiat.

Eu şi familia mea vom fi MÂINE la 11 fix, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.#vremtarainapoi

„Dacă piere straja voastră, va pieri şi ţara noastră”...

Capul sus, dragii mei! Doar noi am mai rămas...”, este mesajul publicat de Cătălin Josan.