Atunci ne ajunsese cuţitul la os, ne răzghise. Atunci a erupt setea de schimbare, de adevăr şi dreptate a poporului, iar voinţa poporului a fost atunci să se opună guvernării comuniste prin susţinerea unor alternative politice credibile la acea etapă. Votanţii şi simpatizanţii acelor alternative şi-au revendicat cu sânge dreptul la libertate şi bunăstare!

Voinţa poporului, exprimată atunci foarte clar, n-a fost să ajungă să fie condusă de o gaşcă de interlopi care vor să captureze statul!

Tinerii care au fost torturaţi în comisariatele de poliţie au dorit schimbarea autentică, modernizarea şi europenizarea RM, nu accederea lui Plahotniuc, care la acea etapă gestiona finanţele clanului Voronin, la funcţia de Prim-ministru!

Nu pentru Candu, Lupu sau Iaralov au scandat studenţii şi profesorii de la facultatea filologie de la Universitatea din Bălţi Chişinău suntem cu tine!

Atunci când poporul, prin tinerii săi cei mai responsabili,cei mai merituoşi şi-a exprimat cu adevărat voinţa, liderii PD nu erau alături de popor! Niciunul!

Actualul preşedinte al PD, Marian Lupu, era portavocea regimului autoritar comunist! Toţi ceilalţi pseudolideri actuali ai partidului stăteau la călduţ sub protecţia clanului Voronin! De aceea acum ei n-au niciun drept să-şi aroge meritul de a fi reprezentat voinţa poporului!

PD nu reprezenta voinţa poporului nici atunci şi nici acum!

Plahotniuc şi PD au fraudat alegerile, au manipulat şi cumpărat electoratul şi au acces prin minciună în Parlamentul RM, au cumpărat, şantajat şi corupt deputaţii din alte fracţiuni parlamentare, dar asta nu înseamnă că ei reprezintă majoritatea sau voinţa poporului! Asta înseamnă că ei trebuie să fie traşi la răspundere pentru acţiunile respective şi judecaţi conform normelor europene!!!

Tatiana Potîng