„Fără îndoială, cea mai mare vină pentru ceea ce se întâmplă în ţară o purtăm noi şi clasa politică, dar o parte din vină trebuie să v-o asumaţi şi dvs., pentru că aţi susţinut până în ultimul moment această clasă politică pe care noi demult am văzut-o că putrezeşte. Mai aveţi această pârghie, nu ne lăsaţi să credem că am rămas unu la unu cu banditul acesta Plahotniuc şi gaşca lui de bandiţi”, a declarat Cheianu.

Totodată, jurnalistul a menţionat că protestele din PMAN trebuie să continue non-stop până la sfârşitul lunii ianuarie, când expiră termenul limită pentru formarea unui nou cabinet de miniştri.

„Ne-am reunit la al zecelea protest în ultimul an. Nu ne dorim decât puţinul - să rămânem în sânul familiilor noastre şi să ne facem treaba. Iată că şi acest puţin ne este luat de unul care se consideră stăpânul acestei ţări şi care a declarat război întregului popor. De orice se atinge - spurcă. S-a atins de PG, de partide. Până nu demult credeam că a mai rămas ceva din PLDM, dar l-a spurcat şi pe acesta. I-a mai rămas să spurce Guvernul, iar în martie şi Preşedinţia. Trăim o epocă decisivă, care încă nu se încheie. Ce se întâmplă azi, mâine şi până la 29 ianuarie e foarte grav. Trebuie să declanşăm o campanie de nesupunere civică şi de astăzi să protestăm non-stop. Numai asta este soluţia”, a mai spus jurnalistul.

„Chiar dacă acum pare că victoria de partea lor, ei sunt doar o mână de turbaţi care au pierdut controlul”, a conchis Constantin Cheianu.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.