„Săptămâna trecută am avut câteva întâlniri cu reprezentanţii Partidului Democrat din teritoriu. Am discutat cu două persoane. Noi ştiam cum s-a format alianţele în teritoriu, cum au fost cumpăraţi consilieri, aşa cum au fost cumpăraţi nişte deputaţi – la „pucioc”. Şi aceşti doi oameni ne-au povestit cum venea, la două de noapte sau la şapte dimineaţă, borsetca şi spunea – Câţi bani vă trebuie pentru ca să cumpăraţi majoritatea?. Eu nu vreau să trăiesc într-o ţară care este administrată cu borseta. La momentul actual, este necesar să fie oprită mafiotizarea plenară a satului. Cheia se află în mâinile preşedintelui. El are toate pârghiile juridice pentru a opri borsetizarea Republicii Moldova”, a declarat acesta.

Referindu-se la înaintarea unui candidat la funcţia de premier din partea PD şi anume candidatura lui Plahotniuc, acesta a menţionat: „Eu am o întrebare: Ce fel de capacitate are acest individ? Că a privatizat hotelul Codru, că a partajat toate organele de drept şi a pus controlul asupra ţării, că a făcut nişte atacuri raider, că a participat la spălare de bani şi a transformat Republica Moldova în spălătorie, că a participat la furtul miliardului şi la concesionarea Aeroportului – asta e mare talent. Poate a luat o sută de hectare de pământ şi a început de la zero aşa cum ac ceilalţi cetăţeni, a aşteptat careva subvenţii, a făcut o producţie, locuri de muncă - nu a făcut acest lucru” a spus Slusari, precizând că acest individ a cumpărat doar bande şi televiziuni care spală creierii.

„M-am săturat să trăiesc în această paradigmă perversă, care din câteva mass-medii aservite toarnă în fiecare zi această lipsa de logică asupra populaţiei Republicii Moldova: că iată ce este un manager, un om care ştie tot din această ţară şi poate administra acest stat”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, reprezentantul mişcării protestare a afirmat că poporul trebuie să aibă grijă de ţară şi să o salveze din mâinile celor care se află în fruntea ţării.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.