Totodată, potrivit declaraţiei de constituire a majorităţii parlamentare, cel de-al optulea transfug din PLDM este Nicolae Juravschi.

Vladimir Hotineanu este deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 2009. A fost Ministru al al Sănătăţii al Republicii Moldova între anii 2009 - 2011. În prezent acesta este preşedinte al Comisiei parlamentare pentru cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media.

Ion Balan este deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu 2009. Din 1989 este consilier raional în Cantemir. Din 2007 este membru, apoi vicepreşedinte al PLDM.

Ştefan Creangă Este deputat PLDM din decembrie 2014 şi preşedinte al „Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe. Creangă este membru al Consiliul Politic Naţional al PLDM.

După demisia lui Dorin Drăguţanu din funcţia de Guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei la 21 septembrie 2015, pe 7 octombrie 2015 Ştefan Creangă a fost ales în funcţia de preşedinte al comisiei speciale pentru selectarea candidaturilor la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei.

Anterior, din 11 septembrie 2013 până în ianuarie 2015 a fost viceministru al Finanţelor, iar din 2011 până în februarie 2014 – membru al Comisiei Electorale Centrale. Între 2009 şi 2014, Ştefan Creangă a fost director general al Agenţiei „Achiziţii Publice”.

Nae-Simion Pleşca la alegerile parlamentare din noiembrie 2014 a candidat de pe poziţia a 28-a în lista PLDM şi iniţial nu a reuşit să acceadă în parlament.

Însă, după ce colegul său, deputatul liberal-democrat Anatolie Dimitriu a fost ales în funcţia de preşedinte al raionului Ialoveni în iulie 2015 şi a renunţat la funcţia de deputat (pentru a se conforma principiului compatibilităţii funcţiilor publice), mandatul său a trecut la Nae-Simion Pleşca.

Gheorghe Mocanu este preşedintele de onoare al Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Este deputat în parlament din 2010.

Mihaela Spatari din decembrie 2014 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova în fracţiunea PLDM. Face parte din comisia parlamentară pentru drepturile omului şi relaţii interetnice. Este prim-vicepreşedintele Organizaţiei Tineretului Liberal Democrat din Moldova, iar anterior, din 2008 a fost vicepreşedinte al organizaţiei.

Aliona Goţa este, din februarie 2015, deputat în Parlament din partea PLDM. Este membră şi secretară a Comisiei parlamentare pentru drepturile omului şi relaţii interetnice. Face parte din Consiliul Politic Naţional al PLDM.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2014 din Republica Moldova Aliona Goţa a candidat de pe locul 24 din lista candidaţilor PLDM şi iniţial nu a reuşit să acceadă în parlament, însă în februarie 2015, după ce rectorul ASEM Grigore Belostecinic şi-a depus mandatul, ea şi-a obţinut mandatul de deputat în parlament. Până a ajunge deputat în 2015, ea a fost primar în satul Cucoara din raionul Cahul.

Nicolae Juravschi este deputat din noiembrie 2011, ales pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Pe 21 iulie 2015 Juravschi a părăsit partidul şi fracţiunea PLDM din parlament. El a rămas în calitate de deputat neafiliat, menţionând că va colabora în continuare cu Iurie Leancă şi Eugen Carpov, care la rândul lor au părăsit partidul şi fracţiunea în februarie 2015, lansând apoi Partidul Popular European din Moldova.