Chinurile facerii acestui guvern nocturn le vom ţine minte noi, cetăţenii, dar şi ei, criminalii din sediile nobilului şi gbc-ului. Trăirile şi zvâcnirile acelei zile foarte lungi până astăzi le dă fiori mafiei în frunte cu plahotniuc, cel care prin disperare încerca să se autoimpună pe post de premier, să se oficializeze cumva în această ţară necăjită şi adusă la prag de disperare.

Amintiţi-vă de rezistenţa noastră, de cele 9 zile petrecute pe ger. De certitudinea noastră când parcurgeam traseele spre Reşedinţa Preşedinţiei, spre vila de la Condriţa, Guvern, Parlament, în speranţa că partenerii de dezvoltare vor fi solidari cu poporul nostru.

Amintiţi-vă cum Forumul Civic din 20 ianuarie 2016 a decis consolidarea forţelor protestatare. Răsfoiţi arhivele acelei zile şi veţi auzi discursul unui reporter care ne mustra: „Noi ziariştii nu ştim cum să reflectăm efervescenţa tuturor evenimentelor ce au loc acum. Uniţi-vă odată rândurile şi oferiţi-ne posibilitatea să ne fie mai uşor la scris.”

N-am să uit niciodată ochii oamenilor de afară, din jurul Parlamentului. Unii erau atât de hotărâţi, alţii asistau mai mult ca spectatori, din păcate ...

***
De un an această grupare criminală încearcă să se menţină la suprafaţă prin minciună, manipulare, intimidare, persecutare, dosare penale şi arestări. Prin utilizarea din gros a resurselor administrative şi a cetăţenilor mai slabi de fire.

Unde-i panoul cu întoarcerea MILIARDULUI, promis de plaho-filip?
De ce avem 108 oameni care îţi părăsesc zilnic ţara, pentru totdeauna?
De ce fug investitorii?
De ce se simt sugrumaţi antreprenorii, care vor să muncească cinstit acasă?
De ce se măresc preţurile la carburanţi, energie electrică şi gaze naturale?
De ce oamenii şi-au pierdut orice speranţă în vectorul european?
Şirul dece-urilor continuă.
Între timp, mulţumesc tinerilor care astăzi şi-au manifestat poziţia civică!

Noi nu cedăm!!!

Inga GRIGORIU