19:04
12 Aug 2012
12 Aug 2012 | 15:29
Vlad Filat şi Angela Gonţa, împreună? // VIDEO
Vlad Filat şi Angela Gonţa, împreună? // VIDEO
sursa: jurnaltv.md foto: Facebook
De ce a divorţat premierul Vlad Filat? Este întrebarea care s-a citit pe buzele celor care nu pot dormi liniştit. Cine va ocupa locul soţiei de prim ministru? Răspunsuri categorice se găsesc numai pe reţelele de socializare. Paparazzi au apelat la stele ca să facă lumină în acest caz.

Marţi, Jurnal.md a anunţat în exclusivitate că Prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, a divorţat de Sanda Filat, în acte Nadejda, care i-a fost alături 20 de ani şi cu care are doi copii - Luca şi Iustina. La scurt timp, informaţia a fost confirmată şi de premier, prin intermediul unui comunicat de presă, în care a rugat să le fie respectată intimitatea, dat fiind faptul că au doi copii minori. Gura lumii însă n-o poţi închide. Pe internet au început a circula zvonuri referitor la motivele despărţirii premierului de soţia sa. Internauţii l-au cuplat pe Vlad Filat mai întâi cu noul ministru al educaţiei, Maia Sandu. Potrivit unor zvonuri, dragostea dintre cei doi ar fi fost motivul pentru care premierul ar fi învestit-o în funcţie. Un alt zvon vehiculat o are în vizor pe prezentatoarea ştirilor Pro TV, Angela Gonţa, care cică ar fi fost mărul discordiei care a provocat acest divort. Anul trecut presa din Republica Moldova scria că Sanda Filat l-ar fi surprins pe soţul ei, prim-ministrul Vlad Filat, în compania unei femei brunete, jurnalistă de meserie. Nici un zvon nu a fost confirmat sau infirmat public.

Fostul membru PLDM, Traian Vasilcău, scriitor şi blogger, a lansat pe site-ul personal un pamflet în care descrie o relaţie amoroasă între un anume personaj Vladutz si o jurnalistă Anhela Honta.

În acest pamflet, Traian Vasilcău, care semnează cu pseudonimul Traianus, anunţă existenţa unei caseste video compromiţătoare care vizează personajele sus amintite.

La câteva ore după ce Traian Vasilcău a publicat acest pamflet pe site, accesul la articol a fost blocat.

Paparazzi a apelat la bine-cunoscutul astrolog din Republica Moldova, Lucia Palii, pentru a face lumină în aceast caz. Astrele au confirmat că premierul trece printr-o situaţie mai dificilă.

Harta astrală scoate la iveală ipoteza precum că Sanda Filat ar fi iniţiatoarea divorţului, pe motiv că nu ar fi putut face faţă problemelor familiale.

Potrivit astrologului Lucia Palii, Vlad şi Sanda Filat nu ar fi compatibili. În schimb premierul s-ar simţi în apele lui alături de o persoană din zodia focului.

Astrele i-au prezis indirect şi o sarcină aşa-zisei noi pasiuni a premierului.

Potrivit astrologiei, Vlad Filat şi-a găsit marea dragoste şi este fericit, iar Sanda Filat urmează să-şi cunoască iubirea mult mai târziu.

Paparazzi i-a cerut Luciei Palii o ultimă precizare.

Premierul nu este unicul reprezentat al puterii de stat care şi-a confirmat divorţul. Anterior a trecut prin aceeaşi experienţă Iurie Roşca, Vitalie Nagacevschi şi fostul ministru de interne Gheorghe Papuc.

Ştiri similare
Нравится
J urnalTV
U ltimele Ştiri de pe JurnalTV